Internet

I sport uživo na Live-eTV portalu

IT TV Produkcija, kao online medijski sponzor, prenosiće kompletan teniski turnir Gemax Open 2010 na svom Live-eTV portalu

IT TV Produkcija nakon informatičkih i zabavnih uvodi i sportske sadržaje na Live-eTV Web TV portal. Od danas će svi ljubitelji kvalitetnog tenisa moći uživo da prate okršaje na Gemax Open 2010 turniru, koji traje do 21. februara.

Specijalno za ovu priliku otvorena je nova sekcija portala – www.live-e.tv/sport. Na ovoj lokaciji će se tokom narednih sedam dana prenositi okršaji najvećih asova domaćeg tenisa i gostiju iz regiona, među kojima su nosilac turnira Janko Tipsarević i mlada nada srpskog tenisa Filip Krajinović. Gledaoci će uživo moći da prate sliku sa jednog od dva terena na ovogodišnjem Gemax Open-u, a u odvojenom prozoru prikazivaće se stanje semafora koje se konstantno ažurira.

Nakon otvaranja specijalizovanog Internet TV kanala posvećenog stripu i direktnog prenosa dodele muzičkih nagrada, Live-eTV portal širi svoju ponudu sadržaja i na sport. Kao online medijski sponzor, IT TV Produkcija će na lokaciji www.live-e.tv/sport prenositi zanimljive sportske događaje, a prvi među njima je Gemax Open 2010 turnir“, kaže Radomir-Lale Marković, generalni menadžer IT TV Produkcije.

Leave a Reply