Događaji · Internet

Implementacija standarda TIER 3 i principi Cloud hostinga

EUnet poziva zainteresovane da u četvrtak, 21. oktobra 2010. godine sa početkom u 13:00 časova prisustvuju prezentaciji “Implementacija standarda TIER 3 i principi Cloud hostinga”, jedinstvenog na tržištu jugoistočne Evrope, koju će predstaviti tri domaće renomirane komapnije: Telenor, EUnet i RTS.

U prvom delu prezentacije, predstavnici kompanije Telenor će upoznati prisutne sa standardima TIER 3 koji je implementiran u njihovom novom Data centru u Beogradu. Telenor TIER 3 predstavlja jedini Data centar u ovom delu Evrope koji garantuje visoku dostupnost svih resursa.

Drugi deo prezentacije će uvešće prisutne u buduću generaciju Eunet hosting servisa nastalu kao rezultat evolucije tehnologije virtuelizacije, danas popularno nazvanu Cloud tehnologija. Ovaj koncept zasnovan na AppLogic Cloud platformi koja je u gupaciji CA (Computer Associates) predstavlja najbolje i finansijski najisplativije rešenje, kako za kompanije koje nude uslugu, tako i za korisnike.

Takođe, prisutni će imati priliku i da se uvere u sve prednosti Cloud rešenja kroz demonstraciju studije slučaja Radio Televizije Srbije i njihove web prezentacije, koja upravo koristi ove tehnologije da bi uvek bila dostupna svim posetiocima 24 časa dnevno.

Prezentacija će biti pretežno tehničkog karaktera i prvenstveno je namenjena rukovodiocima kompanija i IT Manager-ima.

Leave a Reply