Internet

Infografik o prednostima .RS domena

Na Konkursu za dizajn infografika o prednostima .RS domena, koji je organizovao Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS), u saradnji sa dizajnerskom zajednicom okupljenom oko internet portala GreenDesign.rs, pobedio je rad dizajnera Marka Živanovića iz Beograda.

Bilo je prijavljeno preko 40 radova i RNIDS je zadovoljan što je putem javnog konkursa, potpuno realizovanog preko Interneta, pružio priliku dizajnerima da pokažu svoj talenat i kreiraju specifičan grafički format kakav je infografik.

Infografik na jednostavan i vizuelno upečatljiv način predstavlja svih pet prednosti .RS nacionalnog internet domena: prisutvo na srpskom tržištu, dostupnost naziva domena, zaštitu identiteta i brendova, bezbednost za posetioce sajtova i pripadnost lokalnoj internet zajednici.

GreenDesign zajednica okuplja više hiljada dizajnera koji svoju kreativnost svakodnevno dokazuju kroz brojne konkurse koji se pojavljuju na njihovom internet portalu, ali po prvi put pred njima je bio zadatak da dizajniraju infografik. I oni su taj specifičan zadatak vrlo uspešno realizovali.

PREUZMITE: Infografik o prednostima .RS nacionalnog internet domena
•    Slika za Internet (JPG, 626 KB) – www.nadjimelako.rs/RS-Infografik.jpg
•    Vektorski fajl  za štampu (PDF, 3,58 MB) – www.nadjimelako.rs/RS-Infografik.pdf

Kliknite za uvećanje:

Leave a Reply