Internet

Infostud deo najjače grupacije sajtova za zapošljavanje u regionu

Nakon što je u martu ove godine međunarodna korporacija Daily Mail and General Trust (DMGT) postala partner Infostuda i suvlasnik 25% ove Internet kompanije, DMGT nastavlja svoje širenje u regionu i ulaže u Bosnu i Hercegovinu. Daily Mail je ovih dana postao partner i najposećenijeg sajta za zapošljavanje u BiH, www.posao.ba, koji sada zajedno sa www.poslovi.infostud.com i hrvatskim sajtom www.moj-posao.net čini regionalnu grupaciju najposećenijih sajtova za zapošljavanje u ovim zemljama.

Ulaganje u posao.ba je u skladu sa strategijom DMGT-a za širenje na različita tržišta Jugoistočne Europe u oblasti Internet poslovanja, posebno u oglašavanju poslova. DMGT je u međuvremenu stekao i 100% vlasništva nad moj-posao.net, vodećim sajtom za zapošljavanje u Hrvatskoj.

Infostud je i do sada imao regionalnu saradnju sa sajtovima moj-posao.net i posao.ba u pogledu zapošljavanja ljudi iz Srbije, Hrvatske i BiH, a sa ovim širenjem i jačanjem grupacije stručnih sajtova, stvaraju se uslovi za jaču saradnju i podsticanje zapošljavanja u regionu.

Osim toga, poslovi.infostud.com je član Međunarodnog udruženja sajtova za zapošljavanje (International Association of Employment Web Sites) a njegovi partneri iz regionalne grupacije su članovi EMEA Network, svetskog udruženja sajtova za zapošljavanje s područja Evrope, Bliskog Istoka i Afrike.

Leave a Reply