Internet · Provajderi

Infostud na HR seminaru

U okviru svog projekta “Novi lideri”, British Council je 27. januara u  svojim prostorijama u Beogradu organizovao specijalizovani seminar „Human Recourses Management” , u okviru koga su predavači bili i predstavnici sajta poslovi.infostud.com. Šefica sajta Sonja Kmezić i njena zamenica Olja Šećerov tom prilikom su predstavile najznačajnije savete za ljude koji traže posao, objasnile ulogu Interneta u procesu traženja posla kao i poziciju  Infostuda u tom procesu.

Pored Infostuda, publici su se predstavili i HR menadžeri kompanija Telenor i  Pricewaterhouse Coopers a cilj ovog jednodnevnog seminara bio je da podrži mlade profesionalce i studente da ostvare što bolje poslovne rezultate u svojoj karijeri. Učesnici seminara su imali priliku da saznaju kako kompanije i vodeće HR agencije danas vrše selekciju zaposlenih i o čemu kandidati treba da vode računa prilikom zapošljavanja. Takođe, seminar je pokušao da otkrije i definiše nove trendove u ovoj profesiji i precizira ulogu HR menadžera u poslovanju savremenih kompanija.

Seminaru je prisustvovalo 60-tak učesnika. Nakon seminara učesnici su imali brojna pitanja iz kojih se razvila korisna diskusija o problemima i tendencijama zapošljavanja u Srbiji.

Leave a Reply