Internet

Infostud na konferenciji Internet Hungary 2010

Subotički Infostud učestvovao je na „Internet Hungary 2010“, međunarodnoj konferenciji o Internetu koja se ove godine po jedanaesti put održava u Mađarskoj. Predstavnik ove firme je drugog dana konferencije bio jedan od učesnika „Central European Online Roundtable“, okruglog stola na temu regionalne saradnje u oblasti Internet poslovanja i regionalnim potencijalima za razvoj online biznisa u sve konkurentnijem svetskom tržištu.

Panelisti koje su činili Internet profesionalci iz Slovačke, Poljske, Rumunije, Slovačke, Hrvatske i Srbije pokušali su da dođu do odgovora na aktulelna pitanja o recimo, strukturi lokalnih Internet tržišta i uticaju kompanija prisutnih na panelu, resursima koje online kompanije imaju na raspolaganju u cilju poboljšanja svojih tržišnih pozicija, odnosu malih Internet biznisa i velikih multinacionalnih Internet igrača kao i zakonskim regulativama i ograničenjima koji stoje na putu razvoja i snažnije regionalne sardanje.

Inače, konferencija je obuhvatala više različitih tema, kao što su potencijali društvenih medija na razvoj brenda, psihologiji društvenih medija, novim formama (virus i gerila) marketinga, aplikacijama za mobilne platforme i slično. O njima je diskutovao veliki broj eksperata iz čitave Evrope a konferencija je trajala tri dana, od 25 do 27.oktobra.

Leave a Reply