Društvene mreže · Internet

Infostud okrugli sto u okviru onlajn sajma: Zapošljavanje i društvene mreže

Kompanija Infostud i Centar za razvoj karijere Univerzieta u Beogradu pozivaju studente da u sredu 17.10.2012. od 11h učestvuju u okruglom stolu „Zapošljavanje i društvene mreže“ koji će se održati u svečanoj sali rektorata Univerziteta u Beogradu.

Tom prilikom, studenti će učestvovati u diskusiji sa menadžerima iz službi ljudskih resursa iz kompanija Telenor i PSTech. Biće reči i o tome kako najbolje iskoristiti potencijale Facebook-a, Twitter-a i LinkedIn-a kako biste povećali svoje šanse na intervjuju za posao, na koje stvari bi trebalo obartiti pažnju prilikom korišćenja društvenih mreža i šta će poslodavci gledati prilikom zapošljavanja? Učešće je besplatno i pozivaju se svi studenti Univerziteta u Beogradu.

Cilj ovog okruglog stola jeste da se studentima ukaže na značaj predstavljanja svog identiteta na društvenim mrežama, prednosti i nedostatke koje one nose prilikom zapošljavanja i kako da ih najbolje koriste prilikom pretrage slobodnih radnih mesta.

Okrugli sto se organizuje u sklopu trećeg online sajma zapošljavanja i obrazovanja – „Virtualni dan karijera i znanja“ koji se održava na adresi: www.dankarijera.com i traje do 17. oktobra 2012. godine. Već tradicionalno, sajam zajedničkim snagama organizuju kompanija Infostud i regionalni portali za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine, kao i moj-posao.net iz Hrvatske.

Leave a Reply