Internet · Provajderi

Infostud pokrenuo novi servis sa video savetima HR stručnjaka

Želeći da što bolje pripremi kandidate za nastup pred poslodavcima, sajt poslovi.infostud.com je pokrenuo novi interaktivni servis – HR Vas pita.

U nizu snimljenih intervjua, stručnjaci zaposleni u sektorima ljudskih resursa kompanija koje posluju u Srbiji pružaju kandidatima praktične savete kako da se pripreme za najčešća pitanja koja postavljaju na intervjuu za posao. Koristeći ovaj servis, posetioci sajta uz pomoć profesionalaca iz oblasti ljudskih resursa mogu da vežbaju i usavrše svoj nastup na intervjuu i time bitno povećaju svoje šanse za dobijanje posla.

Pravi odgovor na teška pitanja

„Imate zakazan pregled kod lekara na koji ste čekali dve nedelje, međutim u poslednjem trenutku iskrsao je poslovni sastanak u firmi, šta ćete otkazati?“ „U kojoj situaciji smatrate da je opravdano biti neiskren prema poslovnom partneru?“ „Koja je razlika između menadžera i lidera“? Ovo su samo neka od pitanja koja kandidati mogu da očekuju na intervjuu za posao, ali im do sada niko nije otkrio koji su poželjni odgovori na njih. Osim poželjnog odgovora na postavljena pitanja, HR stručnjaci kandidatima nude i obrazloženje zašto im je određeno pitanje bitno, kao i savete kako da se postave kod odgovora na konkretno pitanje.

Svoja iskustva sa intervjua kao i pitanja koja najčešće postavljaju, podelili su stručnjaci iz kompanija Carslberg Srbija d.o.o., Deloitte d.o.o., Delta Generali osiguranje a.d.o., Idea d.o.o., KBC banka a.d., KPMG d.o.o., Volksbank a.d. i Wermax.

Novi Infostudov servis se može pronaći na adresi http://poslovi.infostud.com/info/saveti/hr-vas-pita/.

Sajt poslovi.infostud.com je najposećeniji sajt u Srbiji posvećen zapošljavanju, sa najvećom bazom slobodnih radnih mesta i saveta za vođenje karijere. Ovaj sajt je deo grupe korisnih sajtova kompanije Infostud, najveće i jedne od 5 najposećenijih domaćih Internet mreža u Srbiji.

Leave a Reply