Categories
Internet

Infostud preuzeo domaći HR portal

Kako je saopšila subotička Web kompanija INFOSTUD, uspešno je okončala kupovinu domaćeg portala koji se bavi ljudskim resursima (HR). Infostud će svoj novi sajt o ljudskim resursima prirodno povezati sa sajtom www.poslovi.infostud.com, inače jednim od najposećenijih sajtova za zapošljavanje u Srbiji. Strateško planiranje i stabilan razvoj Infostuda omogućili su da se sajt poslovi.infostud.com pozicionira kao jedan od lidera u oblasti zapošljavanja, a kupovinom ovog portala ta pozicija se nadograđuje i na širu oblast ljudskih resursa.

Ovakav slučaj kupovine jednog domaćeg portala od strane domaćeg sajta jedan je od prvih takvih u Srbiji, ali i pokazatelj novih tendencija u Internet poslovanju i e-tržištu kod nas. Više datalja o ovom preuzimanju zainteresovani će moći da čuju na konferenciji za novinare koja će se održati u utorak, 4. septembra u 11 časova u prostorijama beogradskog Medija centra.

8 replies on “Infostud preuzeo domaći HR portal”

Nisam shvatio iz ovog clanka, koga je to Infostud kupio?? Koji je to domaci HR web site ??

Iz kompanijskog saopštenja može se videti samo da je preuzimanje obavljeno i da se radi o domaćem HR sajtu, više inforamcija biće dostupno nakon konferencije za štampu.

Comments are closed.