Internet

Infostud započeo regionalnu saradnju

InfostudInfostud i njegov sajt za zapošljavanje www.poslovi.infostud.com postigli su dogovor o saradnji sa www.moj-posao.net vodećim portalom za zapošljavanje iz Hrvatske i www.posao.ba glavnim sajtom za regrutaciju iz Bosne i Hercegovine. Radi se o poslovnom povezivanju liderskih sajtova za zapošljavanje u ovim zemljama, a u cilju poboljšanja kvaliteta ponude na regionalnom tržištu rada.

Saradnja će se odnositi prvenstveno na međusobnu razmenu poslovnih kontakata, zajednički nastup prema poslodavcima koji traže radnike u regionu, kao i razmenu drugih informacija o zapošljavanju, korisnih ljudima koji traže posao jer će ih upoznati i sa ponudom poslova u okruženju.

Reč je o povezivanju tri sajta koji su broj jedan u svojim oblastima rada i čija će saradnja i razmena iskustava doneti dodatne prednosti za naše korisnike. Posebna prednost za poslodavce iz Srbije jeste u činjenici da će im poslovi.infostud.com direktno omogućiti da traže radnike i u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini, putem najposećenijih sajtova za zapošljavanje u tim zemljama” kaže Sonja Kmezić, šef sajta poslovi.infostud.com, i dodaje da je moj-posao.net u prvih 5.000 najposećenijih sajtova na svetu.

Sajt poslovi.infostud.com ima preko pola miliona poseta mesečno. Na sajt se tokom jednog meseca postavi oko 2.000 različitih oglasa za posao, a na njemu se do sada oglašavalo preko 2.300 domaćih i stranih firmi. Svaki peti korisnik ovog sajta posao pronađe preko njega.

Leave a Reply