Internet

Infostudov CV kalkulator- saveti za idealnu biografiju

Zanima vas da li je u biografiji važno pominjati svoje hobije i zašto skoro polovina posetilaca Infostuda pogrešno odgovara na ovo pitanje? Da li je 40% posetilaca u pravu kada smatraju da je važno javljati se samo na konkurse za koje ispunjavaju sve uslove?  Jeste li i vi među četvrtinom onih koji su u CV-u pogrešno navodili učestvovanja na seminarima, konferencijama, obukama ili kursevima? Znate li da poređate svoje podatke po važnosti, jeste li sigurni da ste biografiju pisali u ispravnom licu i pre slanja ispravili gramatičke greške… ?

Odgovore na ova pitanja možete dobiti ako iskoristite Infostudov besplatni online servis CV kalkulator i testirate kvalitet svoje biografije. Naime, u želji da kandidatima pomogne da što bolje napišu biografiju i tako postanu interesantniji za poslodavce, sajt poslovi.infostud.com razvio je ovaj servis u kome kandidati odgovaraju na pitanja vezana za svoju biografiju a tokom upisivanja podataka u svoj virtuelni CV automatski bivaju ocenjeni.

Na svaki odgovor kandidata odmah se dobijaju komentari i smernice kako i na kojim mestima unaprediti sopstvenu biografiju, pa na osnovu dobijenih instrukcija i saveta, kandidati mogu poboljšati svoju biografiju i tako uspešno povećati šanse za dobijanje posla.

Do sada, najmanje pogrešnih odgovora kandidati su davali na pitanje vezano za sortiranje podataka po važnosti u biografiji, gde je procenat pogrešnih odgovora svega 1%. Sličan broj kandidata, takođe, greši jer ne obraća pažnju na rok za konkurisanja kada šalju svoju prijavu, što je naravno pogrešno.

Kalkulator se nalazi na adresi http://poslovi.infostud.com/info/saveti/cv-kalkulator/ a od postojanja na sajtu do danas, popunilo ga je više od 35.000 kandidata.

Leave a Reply