Internet · Provajderi

Infostudovi sajtovi dobitnici plakete DIS-a

Infostudovi sajtovi znanje.infostud.com i prijemni.infostud.com dobitnici su ovogodišnje plakete Društva za informatiku Srbije za izvanredna dostignuća iz informatike u kategoriji Najbolji postavljeni veb sajt u 2008.godini.

Sajt www.znanje.infostud.com je sajt koji podstiče učenje i usavršavanje tokom celog života i pruža informacije o obuci, stručnom obrazovanju i samostalnom usavršavanju, popularizuje stalno učenje i pomaže ljudima da napreduju na ličnom i profesionalnom planu.

Sajt www.prijemni.infostud.com je sajt posvećen upisu na fakultete i visoke škole i pruža informacije o visokom obrazovanju, pomaže mladima da odaberu akademsko usmerenje i da se pripreme za upis i studije na fakultetima i visokim školama.

Ovi sajtovi deo su grupe sajtova Internet kompanije Infostud, koja vodi i razvija svoje veb sajtove i podstiče elektronsko poslovanje u Srbiji.

U nominaciji kategoriju Najbolji postavljeni veb sajt u 2008.godini, Infostud se našao u konkurenciji sa još 4 sajta a plaketu je, pored ove kompanije, dobio i sajt Eparhije Raško-Prizrenske, www.eparhija-prizren.com

Stručni žiri je radio u sastavu: Nikola Marković, Vesna Pajković-Pudar, dr Srba Bukumirović, mr Darinka Ivaneža, prof. dr Dragana Bečejski-Vujaklija, mr. Radivoje Filipović i Djuro Vojinović.

Uručivanje Plaketa organizuje se u okviru proslave praznika Blagovesti kao Dana Društva za informatiku Srbije. Prezentacija nagrađenih radova i svečano uručivanje plaketa će se održati 07.04.2008. godine u Privrednoj komori Srbije, Beograd, Terazije 23, u 12 časova.

Leave a Reply