Događaji · Internet

Internet Business Forum 2011

Skupova posvećenih razvoju i primeni informacionih tehnologija čini se da nikada nije bilo u ovolikom broju, što je zaista sjajna vest za sektor koji je doživeo težak udarac zbog ekonomske krize. Kalendar IT događaja ove godine će dodatno obogatiti i EUnet svojim Interenet Business Forumom, koji će 19. aprila u beogradskom hotelu Hyatt imati svoju premijeru. U fokusu skupa biće cloud tehnologije i načini na koji one mogu da uštede novac, smanje potrebu za ljudskim resursima i poslovanje učine lakšim i sigurnijim.

Cloud Computing je revolucionarno rešenje u IT poslovanju i označava početak jedne nove ere koja će zauvek promeniti način na koji shvatamo informaciono komunikacione tehnologije. Saznajte na koji način Cloud tehnologija štedi vaš novac, smanjuje potrebu za ljudskim resursima, a čini poslovanje lakšim i sigurnijim.

Internet Business Forum 2011. će predstaviti Cloud Computing rešenja za efikasno, brzo, jeftino i sigurno poslovanje. Saznaćete koliki je značaj čuvanja podataka u najmodernijim Data centarima, sigurnosnim sistemima u Cloudu i novim dimenzijama poslovanja. Poznate kompanije će vam izložiti svoja iskustva i prednosti koje su ostvarili prelaskom na Cloud . Na forumu će učestvovati eminentni stručnjaci iz kompanija Computer Associates, Microsoft, DNS Europe, Oracle, Zscaler, Gartner, RTS, Yellow pages, EUnet, koji će vam preneti svoje viđenje Cloud tehnologije i odgovoriti na sva vaša pitanja.

EUnet sa CA doneo Cloud Computing u Srbiju

Kao i pre mnogo godina kada je omogućila korisnicima u Srbiji da postanu deo globalnog Internet neba, kompanija EUnet je prepoznala značaj Cloud tehnologije i postala partner sa liderom u ponudi IT rešenja i softvera, CA (Computer Associates). Stručni tim EUnet-ovih inženjera je posvetio posebnu pažnju razvoju servisa i usluga koji omogućavaju apsolutnu kontrolu vaših resursa, na trenutno najmoćnijoj CA|3Tera AppLogic platformi.

Leave a Reply