Događaji · Internet

Internet Business Forum 2011

Pozivaju se svi zainteresovani  da uzmu učešće na prvom Internet Business Forumu 2011, koji će se održati u hotelu Hyatt, u utorak 19. Aprila 2011. godine.

Internet Business Forum 2011 će vam predstaviti najnovija Cloud Computing rešenja za efikasno, brzo, jeftino i sigurno poslovanje. Saznaćete koliki je značaj čuvanja vaših podataka u najmodernijim Data centarima, sigurnosnim sistemima u Cloudu i novim dimenzijama poslovanja. Poznate kompanije će izložiti svoja iskustva i prednosti koje su ostvarili prelaskom na Cloud tehnologiju.

Cloud Computing je revolucionarno rešenje u IT poslovanju i označava početak jedne nove ere koja će zauvek promeniti način na koji shvatamo informaciono komunikacione tehnologije. Saznajte na koji način Cloud tehnologija štedi vaš novac, smanjuje potrebu za ljudskim resursima, a čini poslovanje lakšim i sigurnijim.

Na forumu će učestvovati eminentni stručnjaci iz kompanija Computer Associates, Microsoft, EUnet, Oracle, Zscaler, Gartner, DNS Europe, RTS, Yellow pages, koji će vam preneti svoje viđenje Cloud Computinga i odgovoriti na sva vaša pitanja.
Sve informacije i obaveznu prijavu za učešće na manifestaciji možete pronaći na www.eunetcloud.com

Leave a Reply