Internet

Internet i javna sfera u Srbiji

CePIT – Centar za proučavanje informacionih tehnologija Beogradske otvorene škole Vas sa zadovoljstvom poziva na okrugli sto povodom najnovijeg izdanja: “Internet i javna sfera u Srbiji”

Okrugli sto će se održati Vukovoj Sali Biblioteke grada Beograda, 15. aprila 2008, sa početkom u 12h. Izdanje “Internet i javna sfera u Srbiji” sadrži rezultate analize internet sajtova značajnih aktera u društvenom i političkom životu Srbije.

Ovo istraživanje sproveli su članovi autorskog tima CePIT-a: Milan Sitarski, Nataša Radović, Smiljana Antonijević i Dragana Petković.

Na okruglom stolu biće predstavljeni osnovni zaključci ovog istraživanja, a autori vas pozivaju na razgovor o zanimljivim pitanjima kojima se ovo izdanje bavi. Koliko je internet u Srbiji prostor za javnu raspravu i da li te rasprave imaju uticaj na politički život Srbije? Šta možemo da očekujemo od evolucije medija i na koji se način stari mediji menjaju pod uticajem interneta? Šta su to blogovi doneli novinarstvu i kako izgleda preklapanje sfera privatnog i javnog na internetu?

Leave a Reply