Internet · Internet marketing

ABC gemiusAudience za online oglašavanje

Mesec dana nakon potpisivanja ugovora između ABC Srbija i kompanije Gemius i kreiranja ABC gemiusAudience™ online istraživanja, novom sistemu pristupio je veliki broj najposećenijih sajtova iz Srbije. Baza ABC gemiusAudience™ svakoga dana postaje bogatija za nove članove, što će biti od koristi media buying i PR agencijama, oglašivačima, ali i samim vlasnicima sajtova.

ABC gemiusAudience™ sistem online istraživanja pokrenut je kako bi se online oglašavanje podiglo na viši nivo, a sami oglasni budžeti efikasno rasporedili. Svojim članovima nudi jasnu i transparentnu sliku o brojnosti posetilaca sajtova, njihovim aktivnostima i profilima.

Svi rezultati prikupljeni tokom ABC gemiusAudience™ online istraživanja prikazuju se jednom mesečno u GEM fajlu. Uz upotrebu gemiusExplorera, omogućavaju detaljnu analizu oglasnog potencijala sajtova, kao i napredno medija planiranje.

Godišnja web članarina omogućava ulazak web sajta u ABC gemiusAudience™ sistem online istraživanja, merenje njegove posećenosti i istraživanje socio-demografskih podataka posetilaca. Cena godišnje članarine se određuje na osnovu mesečne posećenosti web sajta i iznosi od 100 do 500 evra. Detaljan cenovnik možete pronaći na sledećem linku.

Leave a Reply