abc-odit
Internet · Internet marketing

ABC Srbija – Smart analitika za praćenje posećenosti sajtova i odit digitalnih izdanja

Po ugledu na najveće svetske ABC organizacije, ABC Srbija od jeseni uvodi novi servis za praćenje posećenosti sajtova i digitalnih izdanja u Srbiji.

Cilj je daljnje unapređenje i promocija transparentnog poslovanja u komunikacijama vlasnika medija i oglašivača, Nezavisni odit će kao i do sada biti sprovođen na osnovu procedura, pravilnika i prakse, koju utvrdjuju evropska i svetska ABC organizacija EMEA i IFABC. ABC Srbija kreće sa multilevel kontrolom serverske i klijentske strane aplikacije, koji će članovima omogućiti najprecizniju, takozvanu “Smart” analitiku.

abc-odit

 

U sledećoj fazi, takođe do kraja godine, ABC Srbije će svojim članovima ponuditi i unapređenu print aplikaciju koja će, pored mnogih novih funkcionalnosti, pored tiraža štampanih izdanja uvesti i distribuciju digitalnih replika izdanja. Svi servisi će, pored prikaza na desktopu računara, u vidu aplikacija biti dostupni na android i iOS platformama. Ovi servisi treba da pomognu vlasnicima medija, agencijama i oglašivačima da sagledaju kompletan “hybrid” potencijal medija.

Leave a Reply