Internet · Internet marketing

“BiZbuZZ – Internet marketing” – konferencija o Internet poslovanju

biZbuZZ – Internet marketing“ je druga je po redu konferencija o internet poslovanju koja je jedan od aktivnih projekata Centra za promociju i unapređenje IT svesti „NIIT“.

Biće održana u Niškoj Banji u periodu od 24-26. oktobra tekuće godine, u prostorijama hotela „Radon“.

Prošlogodišnja konferencija je u trajanju od dva dana bila posećena od strane preko 600 privrednika i studenata kako niškog regiona tako i cele Srbije. Pod nazivom „Savremene web tehnologije“ u poslovanju ocenjena je veoma uspešnom od strane posetilaca i novinskih agencija iz branše.

Konferencija za ciljni region pre svega ima južnu i jugoistočnu Srbiju i nastoji da edukuje pre svega privrednike o Internetu, ne samo kao komunikacionom i informacionom mediju, vec kao globalnom tržištu koje je mnogo dinamičnije i zahteva savremenije oblike poslovanja i marketinga.

Organizator konferencije je Centar za promociju i unapređenje IT svesti „NIIT“ u saradnji sa EESTEC-om i Privrednom komorom Srbije i Niša. Centar NIIT okuplja studente, privrednike i mlade ljude, sve one koji su spremni da sebe, svoje znanje i resurse stave na raspolaganje, zarad kompletnije i decentralizovane edukacije, razvoja lokalnih zajednica i Srbije uopšte.

Prošlogodišnji projekat je bio podržan od strane velikih IT komapnija: Microsoft, IBM, Pakom Distribution Systems, kao i velikih medijskih kuća – B92.

Korisna adresa: http://bizbuzz.itseminar.org

Leave a Reply