Internet · Internet marketing

Etarget otvorio vrata Evropi u organizaciji internet profesionalaca

Novi predsednik Evropske komisije SEMPO (Search Engine Marketing Professionals Organization) je Martin Kovač, direktor međunarodnih projekata u Etargetu i menadžer za Slovačku. Ovo je ujedno prvi stručnjak iz centralne i istočne Evrope koji je ušao u u organe globalnih internet marketing organizacija. SEMPO Evropska komisija će predsedavati zajedno sa GJ Bramer iz Holandije.

“Etarget je prva kompanija iz centralne i istočne Evrope koja je još 2006.godine postala član organizacije SEMPO. Veoma me raduje što imam priliku da budem prvi predsednik Evropske komisije kao predstavnik važne organizacije na ovom kontinentu”, kaže Martin Kovač iz Etarget.eu i dodaje:” Kroz SEMPOv program Bring It On omogućićemo razmenu međunarodni znanja, što će znatno pomoći rast industrije internet marketinga na pretraživačima”.

SEMPO je međunarodna neprofitna organizacija koja okuplja firme i profesionalce iz industrije SEM (Search Engine Marketing). SEMPO je usmeren na posebne oblasti istraživanja, povećanje znanja i svesti, ali i izgradnju kontakata širom sveta. Etarget je član SEMPO od 2006. godine. www.sempo.org

Leave a Reply