Internet marketing

Etarget poboljšava mogućnost optimizacije reklame i aktivira novu funkciju

Internet reklamna mreža Etarget  aktivira za svoje klijente novu funkciju, koja će pomoći klijentima da efikasnije optimalizuje reklame za najbolje rezultate. Radi se o takozvnim “Rotacijama oglasa”.

Za jednu grupu ključnih reči može oglašivač da doda čak 3 verzije reklamnog oglasa. Jedan od razloga korišćenja ovakve funkcije je testiranje reklamnih oglasa u mreži Etarget. Etarget će prikazati tri verzije reklamnog oglasa odabrane grupe surfera, vrednovaće ih a onaj oglas sa najboljim rezultatima će prikazivati masovno.

Na svakog čoveka utiče neka druga reklamna poruka. Fitnes centar može da proda, tako što će apelovati na zdravlje, na mršavljenje ili na lepotu. Etarget će omogućiti oglašivaču isprobati na koji od benefita ljudi reaguju najbolje.”- rekla je Kristyna Vranova product manager kompanije Etarget.

Konkretan opis funkcionalnosti će naći klijenti nakon što se prijave u svoj nalog LINK, ili na blogu kompanije Etarget LINK.

Šta je to usluga rotacija oglasa?

Rotacija oglasa je funkcija koja će korisnicima omogućiti da napišu atraktivne tekstove oglasa koji će u Etarget sistemu biti naizmenično prikazivane, vrednovaće se onaj najefiksaniji i taj će da ima prednost kod prikazivanja (omogućavamo i sopstveno podešavanje prikazivanja pojedinih verzija).

Leave a Reply