Internet marketing

Etarget uvodi i oglašavanje na Facebooku

Nakon mogućnosti oglašavanja na preko 300 najpopularnijih domaćih Web lokacija, Etarget od sada svojim korisnicima nudi i oglašavanje na najpopularnijoj društvenoj mreži – Facebooku.

Etarget, regionalna kompanija koja pruža usluge kontekstualnog oglašavanja na Internetu, donosi korisnicima sasvim novu mogućnost – oglašavanje na najvećoj i najpopularnijoj društvenoj mreži Facebook.com. Uz pomoć ove nove funkcionalnosti korisnici Etarget sistema će moći da svoje oglašavanje na društvenim mrežama učine još jednostavnijim i efikasnijim.

Etarget već 10 godina unazad uvodi novine u svet online oglašavanja i donosi kvalitet i upotrebljivost Pay-per-Click (PPC) sistema oglašavanja širokom krugu korisnika. Nakon potencijala koji donosi oglašavanje u mreži od preko 300 najpopularnijih domaćih Web lokacija, Etarget sada svojim korisnicima nudi pristup i grupi od preko tri miliona korisnika iz Srbije koji imaju profile na Facebooku, uz standardnu mogućnost targetiranja pojedinačnih ciljnih grupa.
Pojedinci i preduzeća koja koriste Etarget sistem za oglašavanje tako dobijaju mogućnost da bolje i preciznije upravljaju svojim budžetima za oglašavanje na Internetu. Kroz svoj profil korisnici će moći da upravljaju PPC oglasima i na Facebooku, pored upravljanja postojećim reklamnim kampanjama na Web lokacijama koje su u Etarget sistemu. Usluge savetovanja korisnika za najefikasnije online oglašavanje, koje standardno pružaju stručnjaci iz Etargeta, biće dostupne i za oglašavanje na Facebooku.

„Srećni smo što možemo da ponudimo korisnicima jednu novu uslugu i dodatnu vrednost koja će im omogućiti da svoje prisustvo i reklamiranje na Internetu prošire i na najpopularniju društvenu mrežu. Očekujemo da će im ova nova funkcionalnost doneti još više klijenata i još više zarade“, objašnjava Vlastimir Čobrda, Country Manager Etargeta za Srbiju.

Leave a Reply