Internet · Internet marketing

Huge media – Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji

HUGE Media doo, digitalna marketinška agencija iz Beograda, je 9. juna 2010. postala prvi zvanični Google AdWords sertifikovani partner u Srbiji. Tokom aprila 2010.godine, globalni pretraživač Google i sistem za online marketing Google AdWords su promenili način sertifikovanja partnera i pooštrila kriterijume za sticanje statusa unutar oglašivačkog sistema. Međutim, zahvaljujući velikom iskustvu i znanju, tim HUGE Media je položio sve neophodne testove za proveru znanja, i ostvario neophodan promet na Google AdWords mreži, čime je potvrdio i znanje i veličinu neophodnu za postajanje zvaničnog partnera Google-a.

Nikola Barać i Ivan Rečević su zvanično sertifikovani pojedinci za rad na oglašavanju na Google-ovok pretraživačkoj mreži i njenim partnerskim sajtovima i za sada su jedini zvanično sertifikovani pojedinci iz Srbije, po novom načinu testiranja. HUGE Media za cilj ima dalje povećanje znanja i obima, s namerom da postane vodeća digitalna agencija koja se specijalizuje za oglašavanje na kontekstualnim mrežama i napredni internet marketing, koji podrazumeva razvoj kompletne strategija nastupa na internetu, od strateškog planiranja kampanje, izrade koncepta kombinovanja klasičnih online medija (mikrosajtovi, sajtovi, društvene), i naprednih poput izrade specijalizovanih Facebook Aplikacija.

HUGE Medija d.o.o. – digitalna marketing agencija iz Srbije, u privatnom vlasništvu nastala 2008.godine. Oblast delovanja: internet oglašavanje, društveni mediji, digitalni marketing, optimizacije za SEO i SEM.

Leave a Reply