Internet · Internet marketing

Internet agencija “Huge media” uspešni partner Google AdWords programa

Priča o beogradskoj kompaniji “Huge media”, o tome kako su stigli do statusa prvog “Google AdWords” sertifikovanog partera u Srbiji i šta sve rade objavljena je na zvaničnim stranicama o uspešnim primerima biznisa zasnovanih na “Google”-u.

Primer kompanije “Huge media” pokazuje da je moguće biti ogroman (huge) i ako ste iz Srbije. U eri Interneta, geografski položaj gotovo da ne predstavlja nikakvo ograničenje, a sa sigurnošću se može reći da je za poslovni uspeh dovoljno malo talenta, puno vremena, srčanost u radu, mnogo učenja i dobrih ideja.

Kako je naveo Ivan Rečevič, partner i finansijski direktor agencije, najbolji način da započnete “AdWords” agenciju je – imati integritet, podeliti poslove na više ljudi, tražiti klijente, razvijati novi usluge i nuditi nova rešenja klijentima. Glavni izazov u pronalaženju klijenata u Srbiji je stepen (ne)razumevanja Interneta. Potrebno je napraviti generacijsku distancu između Interneta i ostalih medija i objasniti klijentu šta zaista dobija na najotvoreniji mogući način.

– Obrt kompanije je u 2010. godini bio više od 290.000 USD, sa velikim udelom “AdWord”-s i usluga baziranih na “Google” servisima. Od osnivanja, imamo preko 150 klijenata i od toga preko 50% je aktivno – kaže on.

U budućnosti će “Huge media” svakako težiti konstantnom menjanju na bolje i napredku, a ono što poručuju iz ove kompanije je da uspeh ne dolazi preko noći, ali se gubi i za kraće vreme.

Priču o uspehu kompanije “Huge media” možete pronaći na njihovom korporativnom blogu, kao i na zvaničnim stranicama “Google AdWords” tima u Srbiji.

Leave a Reply