Internet marketing

Internet marketing saveti na Etarget blogu

Na Etargetovom blogu možete pronaći primenjive ideje za povećanje vlastite prodaje i očuvanje položaja na tržištu.

Komapnija Etarget, koja se bavi ciljanim oglašavanjem u regionu, pokrenula je svoj blog sa aktuelnim informacijama o poslovanju i uslugama kompanije. Klijenti, potencijalni partneri te svi zainteresovani za oglašavanje putem Interneta imaće priliku da se upoznaju sa najnovijim trendovima na tržištu kontekstualnog oglašavanja i novim uslugama. Posetioci su pozvani da komentarišu priloženi sadržaj i time aktivno učestvuju u unapređenju usluga firme na adresi blog.etarget.hr.

Etarget je na blogu predstavio brošuru o Internet marketingu pod nazivom “6 i ½ ključnih trendova za 2009. godinu”. Publikacija je namenjena svima koji se bave internet poslovanjem i koji nastoje da ostvare bolje rezultate korišćenjem internet alata u vreme nepovoljnih tržišnih uslova.

Kako se Internet koristi u političke svrhe i hoćemo li ubuduće birati predsednika na Facebooku umesto na izborima? Što je sa malim i srednje velikim firmama, dizajnerima i kompanijama koje se oglašavaju putem interneta? I najvažnije: kako dopreti do kupaca i zadržati ih nakon što posete vašu web stranicu – samo su neka od pitanja na koja je publikacija ponudila odgovore.

Leave a Reply