represent-reputacija-internet
Internet · Internet marketing

Internet u službi reputacije

Shell preko društvenih medija svakodnevno razgovara sa više od tri i po miliona ljudi. Putem interaktivnih aplikacija dodatno edukuju i informišu javnost o svom poslovanju, istorijatu, i uopšte, o korporativnoj kulturi unutar kompanije. Preko Tvitera i Linkedina konstantno su dostupni za upite ekspertima, novinarima i blogerima iz oblasti energetike.

represent-reputacija-internet

 

Uspešno korišćenje mogućnosti novih medija im omogućava da približe brend velikom broju ljudi, ali u isto vreme ih suočava i sa izazovima koji nameće mogućnost neposredne komunikacije – kontroverzni komentar od samo jednog usamljenog korisnika može da prouzrokuje viralnu lavinu lošeg publiciteta.

Ovo je samo jedan primer kompanije koja uspešno koristi mogućnosti online medija i društvenih mreža da stigne do svojih korisnika. Prilike koje internet nudi potrebno je na pravi način iskoristiti i osobe koje brinu o reputaciji kompanije i njenih proizvoda na internetu moraju da poznaju kompaniju, njene vrednosti i proizvode, ali pre svega moraju da poznaju društvene mreže, pravila koja na internetu važe, alate koji su im dostupni…

Škola digitalne komunikacije, koja se održava od 8. aprila do 14. maja 2013. u organizaciji agencije Represent Communications, biće prilika za sve zainteresovane da savladaju kreiranje strategija komunikacije, kriznu komunikaciju na internetu, upoznaju se sa mogućnostima društvenih mreža i merenjem učinka, kao i sa mogućnostima koje pružaju mobilne komunikacije.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas na [email protected]

Leave a Reply