Internet · Internet marketing

Jednodnevni seminar o online komunikaciji

Oni koji su već osvojili online svet podeliće sa vama svoja dragocena iskustva u Beogradu 1. novembra

Agencija McCann Erickson Public Relations organizuje jednodnevni seminar o online komunikaciji „Pogled iz virtuelnog sveta“ 1. novembra u Beogradu. Na seminaru će polaznici imati priliku da se upoznaju sa najnovijim svetskim trendovima u komunikaciji i da dobiju dragocene savete koji će im pomoći da osmisle upečatljivu i efikasnu komunikacijsku kampanju na internetu.

Današnja komunikacija ne može se zamisliti bez interneta. Društvene mreže, viralni marketing i gerila kampanje predstavljaju sjajan način da plasirate svoje poruke i da javnost upoznate sa određenom kompanijom, proizvodom ili uslugom.

Svoje višegodišnje iskustvo i znanje na seminaru će učesnicima preneti najbolji, među kojima su i Ivan Jelić, webmaster B92.fm, Lazar Bošković, kreativni direktor agencije AgitPROP, Nebojša Radović Eniax, Web manager društvene mreže www.furka.com, Dragan Varagić, vlasnik agencije za konsalting iz oblasti poslovne primene Interneta i program menadžer specijalističkih strukovnih studija iz e-poslovanja na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu, Dragana Vukajlović, urednica sajta www.igre-igrice.rs, Istok Pavlović, katedra za Advertajzing i dizajn na BK univerzitetu i mr Borisla Miljanović direktor agencije McCann Erickson PR. Prijave za seminar mogu se preuzeti sa veb sajta ove agencije na adresi www.mccannpr.co.rs

Seminaru o online komunikaciji prethodio je seminar „Stanite ispred mikrofona“ održan u  prostorijama agencije McCann Erickson Public Relations. Ovom jednodnevnom seminaru prisustvovali i su i polaznici iz kompanija Coca Cola, Unilever, Imlek, Nektar, NIS, zaposleni u Agenciji za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva i predstavnici opština Vračar i Kragujevac.

Oni koji su završili seminar „Stanite ispred mikrofona“ zadovoljni su onim što su čuli i naučili. Stoga, agencija planira da nastavi da organizuje ovaj seminar, a prvi se planira za početak sledeće godine.

Leave a Reply