Društvene mreže · Internet · Internet marketing

MolEclipp uslugom prvi put u Srbiji omogućeno praćenje društvenih mreža

Kompanije i pojedinci od sada se mogu informisati i o aktivnostima, komentarima i diskusijama na mrežama poput Fejsbuka, Tvitera, ili Linkedina

Na domaćem tržištu prvi put je dostupna MolEclipp usluga koja kompanijama i pojedincima omogućava praćenje društvenih mreža, poput Facebooka, Tvitera, LinkedIna, kao i drugih, manje popularnih mreža. Prepoznavši značaj i ulogu Interneta kao izuzetno uticajnog medija, nova usluga agencije RealTime Clipping pored informisanja o aktivnostima na sajtovima i društvenim mrežama, nudi i praćenje komentara, diskusija, kao i detaljnu analizu prisustva i delovanja na Internetu.

„Prednosti ovog naprednog softverskog rešenja su brzina, tačnost i jednostavna upotreba u skladu sa potrebama i zahtevima kompanija, ili zadatih ključnih reči koje sami odrede. MolEclipp nepogrešivo locira željene medijske objave izbegavajući nepotrebne sadržaje i na taj način štedi vreme i resurse dostavljajući potpunu informaciju. Ovim sistemom moguće je pratiti objave bez obzira na njihovu zastarelost“, izjavila je Andrijana Tomić, direktor poslovnog razvoja Real Time Group (Business Development Director Realtime Group).

U vremenu kada se sve veći broj ljudi seli na Internet i raste potreba kompanija za praćenjem onlajn dešavanja, nova usluga ima za cilj da odgovori rastućim zahtevima savremenog načina poslovanja na domaćem tržištu.

Real Time Clipping agencija posluje od 2008. godine i pruža usluge press klipinga, TV i web monitoringa, kao i analize medijskog sadržaja za više od 180 kompanija, institucija i pojedinaca.

3 thoughts on “MolEclipp uslugom prvi put u Srbiji omogućeno praćenje društvenih mreža

  1. Petar

    Nadam se da ovo nije jedan od onih servisa koje su nam do sada nudili ovi nasi “strucnjaci”…

  2. Mirko

    Koliko je meni poznato, ovo je nešto sasvim novo, prvi su kod nas sa ovako nečim. S obzirom da sam radio u marketingu jedne veće kompanije i da su imali samo reči hvale za ovaj Realtime, može biti da će ovo biti sasvim dobro.

Leave a Reply