Društvene mreže · Internet marketing

Nike kampanja najbolja na srpskom delu Facebook-a

Dobitnik Web Fest .ME 2012 nagrade za najbolji internet marketing projekat je Fejsbuk stranica NikeRunning.

Fejsbuk stranica NikeRunning dobitnik je Web Fest .ME 2012 nagrade u  kategoriji internet marketing projekata. Ovaj projekat digitalno marketiške agencije Homepage realizovan je za klijenta Delta Sport Srbija, a smatra se najspešnija NIKE fan stranica u Evropi. Ovo je još jedan primer zašto je Nike već decenijama najkreativniji svetski brend. Nagrada je dodeljena “skoro jednoglasnom” odlukom stručnog žirija festivala.

Web Fest .ME 2012 najveći je regionalni internet festival posvećen promociji Internet sadržaja i kvaliteta radova na globalnoj digitalnoj mreži, a nastalih u regionu. Prvo takmičenje je organizovano još 2007. godine, misija Web Festa je podizanje nivoa svesti o internetu i njegovim mogućnostima kroz edukaciju, takmičenje, druženje i dodelu priznanja najzaslužnijima. Web Fest. ME je sačinjen od on-line takmičenja za najbolji web sajt/web projekat i konferencije koja okuplja najpoznatije svetske stručnjake iz svih oblasti web industrije.

Nagradu Web Fest .ME 2012 za najbolji internet marketing projekat je u ime agencije Homepage primio E-PR direktor i partner Miloje Sekulić. Homepage je digitalno marketinška agencija, koja klijentima pruža zaokruženu paletu usluga u virtuelnom svetu, od planiranja do realizacije onlajn prisustva.  Uz veliki broj spoljnih saradnika, kako pojedinaca tako u većem broju i agencija, Homepage može da pruži brigu o onlajn prisustvu po principu “Ključ u ruke” uz naravno, punu kontrolu i potrebnu interakciju sa klijentom.

Leave a Reply