Internet · Internet marketing

Novi format Etarget oglasa na internetu

Ovog leta vlasnici sajtova preko kojih roba može direktno da se naruči i kupi mogu da odahnu. Kompanija Etarget Srbija uvela je novi oblik oglasa kojim se svaka povoljna ponuda posebno ističe crvenim ramom tako da oni koji kupuju ili naručuju proizovode i usluge preko interneta više nemaju dilemu da je u pitanju popust.  Novi format oglasa ima veću i upadljiviju sliku, a pored ponude prikazana je stara cena (precrtana) i nova cena (popust). Ovi oglasi za oglašivače koštaju isto kao i ranije, cena ide od 1 dinara po kliku.

To znači da oni koji surfuju webom u potrazi za temama koje ih interesuju neće više imati dilemu oko toga šta ima novu cenu: u vreme krize svaki dinar je važan i oglasi koji promovišu povoljne ponude biće posebno označeni na svim partnerskim portalima u Etarget oglasnoj mreži.

Za razliku od “popusta” koji haraju ovog leta ulicama gde nije uvek moguće proveriti koliko su snižene cene istinite, na internetu će stara i nova cena biti prikazane i proverljive. Etarget na ovaj način izlazi u susret svima onima kojima je krize dosta  – jeftini oglasi koji povećavaju povratak investicije i konverziju, i laki su za podešavanje: potrebno je testirati ključne reči koje daju najviše prikaza, pratiti sa kojih sajtova stiže najbolji rezultat i aktivirati filter za one portale koji ne donose zaradu.

Za oglašivače  koji nude robu po sniženim cenama ovo je alatka za povećanje konverzije (konverzija: broj koji označava koliko je potrošača pretvoreno u kupce). Za one koji surfuju novi format oglasa otkloniće svaku eventualnu dilemu oko toga šta je povoljna ponuda.

Etarget kontekstualni oglasi vidljivi su korisnicima interneta u osam zemalja centralne i jugoistočne Evrope, a u Srbiji su prisutni pored članaka i ostalih sadržaja na svim najvećim srpskim portalima. Kako ih prepoznati? Lako. Ukoliko želite da prođete jefitnije obratite pažnju na promotivne linkove ispod ili pored članaka koje čitate i uživajte u letnjoj kupovini! Ako ste vlasnik preduzeća i rešili ste da pojačate prodaju ovog leta, logujte se na www.etarget.rs , odaberite ključne reči koje opisuju vaš proizvod i kupca, kreirajte oglas i zavrtite ga na internetu – dovoljno je da imate sajt.

Ovaj specijalni format plaća se jednako kao i klasični Etarget oglasi – plaćate samo za klik, prikazivanje reklame je besplatno.

Leave a Reply