Internet · Internet marketing

Održan prvi DevProTalk skup

 

Inicijativa za formiranje Asocijacije za razvoj ePoslovanja i Internet preduzetništva podržana je 9. septembra u Beogradu na skupu oko 60 stručnjaka  koji se bave poslovanjem preko Interneta, a koji su okupljeni oko web foruma DevProTalk. Na sajtu buduće organizacije eStart je objavljena inicijativa i omogućena stručna rasprava.

Na skupu su razmatrani ciljevi, način delovanja i očekivani efekti od formiranja Asocijacije. Podržano je da Asocijacija može da doprinese  razvoju e-poslovanja i Internet preduzetništva, standardizaciji poslovanja, stručnom osposobljanju i sertifikaciji preduzetnika, informisanju o poslovnim ponudama i sl.

Rad u okviru Asocijacije biće organizovan po grupama, za svaku od stručnih oblasti. Organizovaće se poslovni klubovi, diskusije za okruglim stolom  i slične aktivnosti u cilju razvoja e-poslovanja i Internet preduzetništva.

Održavanjem inicijativnog skupa i dobijanje podrške prisutnih počele su aktivnosti na formiranju Asocijacije za razvoj ePoslovanja i Internet preduzetništva.

Više fotografija sa ovog skupa možete naći na ovoj adresi.

Leave a Reply