Društvene mreže · Internet · Internet marketing

Okupljanje stručnjaka iz oblasti online promocije #PosaoUp

05. decembra 2012. g. u 18:00 u Costa Coffe, Jurija Gagarina 28, Novi Beograd organizuje se događaj pod nazivom #PosaoUp koji ima za cilj da na jednom mestu okupi one koji traže posao, i one koji traže pojedince i kompanije iz oblasti online promocije.

05. decembra 2012. g. u 18:00 u Costa Coffe, Jurija Gagarina 28, Novi Beograd organizuje se događaj pod nazivom #PosaoUp koji ima za cilj da na jednom mestu okupi one koji traže posao, i one koji traže pojedince i kompanije iz oblasti online promocije.

Povod za #PosaoUP je situacija u kojoj se nalaze oni koji organizuju poslove iz oblasti online nastupa, a to je da pored onih pojedinaca i kompanija koji su dovoljno vidljivi u čestim offline druženjima, ima veliki broj drugih pojedinaca i kompanija za koje većina ne zna, a mogu uraditi tražene poslove veoma kvalitetno.

Kako je inače teško doći do različitih osoba koje kvalitetno obavljaju poslove iz različitih oblasti (uključujući i ovde tražene), ideja je da se što više proširi informacija o ovom događaju, da bi na njemu bilo što više onih koji su spremni da prihvate izazove iz sledećih oblasti online promocije:

– SEO analitičari/menadžeri
– AdWords analitičari/menadžeri
– SocialMedia menadžeri
– Content kreatori
– Novinari

Održavanjem ovog događaja objedinjeni su interesi nekoliko kompanija za mogućnosti saradnje sa pojedincima i kompanijama po principima primarno outsourcinga, naročito za poslove iz SEO i Content Creation. U pojedinim slučajevima postoji mogućnost angažovanja na (plaćenom) probnom radu i mogućnost zapošljavanja iz ovih oblasti.

Takođe, postoji mogućnost direktnog angažovanja novinara (Telegraf.rs), a neophodan uslov je da se na webu mogu pronaći autorski članci na osnovu kojih se može proceniti način i kvalitet pisanja.

Kako se radi o otvorenom događaju, očekuje se da će i drugi poslodavci kojima su potrebni resursi iz ovih oblasti doći da popričaju sa potencijalno zainteresovanim pojedincima i kompanijama, koji se ovom prilikom pozivaju da se odazovu i dođu na ovaj događaj.

Prijavu za skup kao i detaljnije informacije možete videti na blogu Dragana Varagića.

Leave a Reply