Internet · Internet marketing

Počinje sa radom online oglasna mreža ZepterADS

Kao što je već poznato u pitanju je oglašavanje preko interneta na najposećenijim globalnim i lokalnim sajtovima, kao i pozicioniranje kampanje u zavisnosti od delatnosti, kako bi oglas bio plasiran na pravo mesto.

Mreža se sastoji od sajtova odnosno oglasnog prostora koji ZepterADS iznajmljuje od određenih medija (sajtova), a taj prostor dalje ustupa uz odeređenu nadoknadu oglašivačima.

Oglašivači sami biraju ponuđeni prostor na kojem žele da im se prikaže oglas. ZepterADS u ponudi ima sve vidove oglasa: banere, tekstualne oglase, tekstualne oglase sa slikom , video oglase, in-text oglase. Mogućnosti oglašavanja i plaćanja za oglase kreirani su u skladu sa potrebama korisnika. Sve je po principu „švedskog stola“.

Pokretanjem mreže ZepterADS ogalasi vaše kompanije će se naći na najboljem on-line prostoru najposećenijih sajtova u Srbiji i šire.

Razvojem interneta, raste i popularnost oglašavnja tim putem i sve je više kompanija koje žele da se oglase na taj način i svoj budžet preusmere na on-line oglašavanje, jer su i rezultati daleko merljiviji.

ZepterAds vas uvodi u digitalni svet, potrebno je samo da se pridružite, da nas pratite i bićete među najboljima. Call centar će vam pomoći u rešavanju svih nedoumica, samo nas pozovite i zajedno ćemo doći do cilja: 0700 123 124; 011 201 9 201

Leave a Reply