Internet · Internet marketing

ProdajLako implementirao QVoucher sistem naplate na Internetu

Na aukcijskom portalu ProdajLako.com implementiran najnapredniji sistem naplate na Internetu – Qvoucher

Kompanija Mantix International implementirala je najnapredniji sistem naplate sadržaja na Internetu u okviru svog aukcijskog portala ProdajLako.com čime je korisnicima omogućena sigurna i efikasna prodaja artikala putem Interneta.

QVoucher predstavlja jednostavan i siguran način plaćanja putem Interneta. Sistem se bazira na mreži od 6.000 GPRS POS terminala (Trafike – sistem dopune kredita) koji se nalaze na teritoriji cele Srbije. Posrednik procesa plaćanja je Internet portal www.QVoucher.rs preko koga se ujedno i vrši plaćanje. Kompanije Mantix International i QVoucher potpisale su ugovor o saradnji septembra 2009. godine i zajedno implementirale internet rešenje koje će unaprediti celokupan sistem prodaje i kupovine na aukcijskom portalu ProdajLako.com kao i sliku e-trgovine u Republici Srbiji.

– Rastom broja korisnika i prodajnih parametara portala ProdajLako.com u potpunosti se fokusiramo na implementaciju aplikativnih rešenja koja će omogućiti efikasniju prodaju i kupovinu na Internetu na srpskom tržištu, ali i tržištima okolnih zemalja. Ono čemu ćemo težiti u narednom periodu je proširenje saradnje sa kompanijom QVoucher u cilju uključivanja poslovnog sektora i firmi iz Srbije u proces trgovine na Internetu, izjavio je Milan Tomin, direktor marketinga u kompaniji Mantix International.

– U prvoj fazi razvoja QVoucher sistema naplate, fokusirali smo se na odabir vodećih sajtova u određenim segmentima. Tako i u grupi internet aukcija, ProdajLako.com je prepoznat kao lider u svojoj oblasti. QVoucher i ProdajLako.com se vrtoglavom brzinom razvijaju, tako da očekujem u skorijem periodu da startujemo nove projekte sa kompanijom Mantix international, izjavila je Nataša Topalović, direktor marketinga u kompaniji QVoucher.

Leave a Reply