Internet marketing

Prvi Etarget sertifikat dodeljen hrvatskoj agenciji

Hrvatska je dobila prvog sertiifikovanog Etarget partnera. Ovaj izazov među prvim učesnicima na tržištu online oglašavanja prihvatila je kompanija Effectus specijalizovana za PPC kontekstualno oglašavanje.

“Sertifikat je garancija za uspešne i dobro vođene kampanje u sistemu Etarget, i sada firmu Effectus možemo slobodno preporučiti za organizovanje  i vođenje bilo kakve kampanje. Sticanje prvog Etarget sertifikata je važan korak za hrvatsko tržište jer je to dobar znak da su agencije shvatile da je PPC kontekstualna reklama sastavni deo medija miksa. Effectus firma  je prva ispunila uslove za dobijanje sertifikata te otvorila novo poglavlje u posvećenosti klijentima i njihovom interesu a to je da reklama ne bude skupa ali da ujedno dopre do što više onih ljudi kojima je namenjena”, kaže Marek Vidovič, country manager www.Etarget.hr

Effectus Media d.o.o. je firma specijalizovana  za internet marketing i razvoj strategija online oglašavanja koja zapošljava mladi obrazovan i sertifikovani  kadar stručnjaka koja za svoje klijente razvija, implementira i vodi pay per click, banner i kontekstualne oglasne kampanje te optimizuje  web stranice za pretraživače.

Leave a Reply