E-servisi · Internet · Internet marketing

QVoucher za plaćanje i naplatu na Internetu

QVoucher sistem , domaći elektronski vaučer, omogućuje plaćanje različitih servisa i usluga na Internetu, kao što su krediti za jeftino telefoniranje ka inostranstvu, muzika i filmovi, nalozi za brzo skidanje fajlova sa Interneta, dopune mobilnih telefona, različita roba koju nude online internet prodavnice (knjige, oprema za računare, mobilni telefoni, video igre… ).

Kupovina na Internetu posredstvom QVoucher-a obavlja se prethodnom kupovinom QVoucher dopune, koja se može nabaviti na oko 6000 prodajnih mesta širom cele Srbije na kojima se prodaju i prepaid dopune za mobilne telefone. Informacije o najbližem QVoucher prodajnom mestu, korisnici mogu dobiti preko sajta QVoucher na osnovu unosa lokacije na kojoj se nalaze. Korisniku nisu potrebne debitne i kreditne kartice da bi postao korisnik QVoucher sistema. Korisnik nigde ne ostavlja svoje finansijske podatke. Dovoljan preduslov je mobilni telefon i Internet.

QVoucher – domaći elektronski vaučer je u vidu elektronske dopune počeo sa radom pre godinu dana. Svakim danom sve više postaje prihvaćen među korisnicima zbog jednostanosti korišćenja. Veliki potencijal ovog sistema plaćanja i naplate motivisao je RapidShare.com da dodeli QVoucheru status zvaničnog Reseller-a za Srbiju i samim tim omogućio brzu i laku kupovinu RapidShare Premium naloga posredstvom QVoucher dopune.

QVoucher dopuna predstavlja jedinstveno rešenje koje zadovoljava potrebe obe strane – Internet prodavce i Internet kupce i popunjava prazninu na tržištu u oblasti Internet trgovine i plaćanja. Qvoucher nastoji da popularizuje elektronsko poslovanje u Srbiji, i u skladu sa tim,QVoucher je generalni pokrovitelj Desete konferencije o elektronskoj trgovini i elektronskom poslovanju “E-trgovina 2010“, najvećeg domaćeg skupa u ovoj oblasti, koji će se održati tradicionalno na Paliću od 21.04. do 23.04.2010. godine.

Leave a Reply