Internet · Internet marketing

Snajper.me predstavljen na Digitalizuj.me Social Media Day u Podgorici

Juče je u Podgorici, kao i u još više stotina gradova širom sveta, održan Social Media Day. Ova inicijativa pokrenuta je 2010. od strane Pete Cashmore-a osnivača popularnog online magazina Mashable.

Ove godine je, u okviru, Digitalizuj.me projekta po prvi put Social Media Day proslavljen i u Crnoj Gori. Organizatori su predstavili stvaraoce najboljih crnogorskih Android aplikacija, inicijativu popularizacije društvenih medija u cilju promocije prirodnih lepota Crne Gore koja je deo saradnje kompanije doMEn i Razvojnog programa Ujedinjenih nacija (UNDP). Nakon toga, prisutnima je predstavljen lokalizovani Snajper za teritoriju Crne Gore –Snajper.me

Dino Rastoder je predstavio istoriju Snajpera i kako se servis širio na tržišta bivše Jugoslavije, koji su razlozi zbog kojih je servis kreiran kao i koje su konkretne prednosti za webmastere koji se odluče.

Snajper.me je jedini servis koji nudi mogućnost monitoringa i praćenja posećenosti sajtova koji je dostupan na teritoriji Crne Gore. Trenutno je 9 sajtova prijavljeno, a jedan od prvih je najveći crnogorski nezavisni dnevni list – Vjesti.me.

Nakon predstavljanja Snajper.me, prisutni su imali prilike da odslušaju predavanje ”Sat vremena koji vas dele od uspeha u IT biznisu.” – Ivana Minića, Internet preduzetnika iz Beograda.

Leave a Reply