Internet · Internet marketing

Web Fest u Nišu

U cilju promocije, povezivanja sa drugim subjektima koji promovišu internet kao i davanju podrške takvim akcijama NIS Petrol Web Fest je prisustvovao Biz Buzz-u (bizbuzz.itseminar.org), drugoj po redu konferenciji o savremenom internet poslovanju.

Bizz Buzz je održan u Niškoj Banji u periodu od 24-26. oktobra 2007. godine, u prostorijama hotela “Radon”. Ovogodišnja konferencija za temu je imala Internet marketing i isplativost kompanijskih sajtova i pokrila je jedan veoma bitan aspekt savremenog poslovanja odnosno poseban oblik marketinga koji postaje neophodan za uspešno poslovanje. Upoznavanje sa svim oblicima Internet maketinga kao i načinima i modelima primene postaje neizostavan alat za borbu i prevlast u doba hiperkonkurencije. Sa ovim temama Biz Buzz je srodan sa Web Festom.

Konferencija je okupila pre svega stručnjake iz oblasti, koji su imali priliku da predstave uspešne projekte i web startupove, daju preko potrebna znanja ljudima koji na slučnim projektima rade, kao i privrednike, potencijalne investitore i sve ljude zaintrigirane temama koje su bile predstavljene. Pored prisustva i učešća na konferenciji, organizatori Web Festa su sproveli akciju promocije NIS Petrol Web Fest-a u Niškom regionu, a nisu propustili ni da uživaju u tradicionalnoj i već široko poznatoj gostoljubivosti domaćina ;-)

Leave a Reply