Internet · Internet marketing

WebGazda – domaća internet oglašavačka mreža postala deo Zepter International

Kompanija Zepter prisutna u više od 40 zemalja odlučilla je da pokrenu svoju internet kompaniju i postanu najbolji i na tom polju. U maloj firmi WebGazdi prepoznali su potencijal na polju interneta. Trenutni fokus Webgazde jeste kontekstualno oglašavanje, odnosno servis digitalnimarketing.com, a u dogledno vreme u planu je razvoj nove internet oglašavačke mreže ZepterADS koja će ponuditi nove vidove internet oglašavanja svojim klijentima.

Razvojem interneta i marketinških mogućnosti došlo je do značajnih promena u tradicionalnom marketingu i stvoren je prostor za razvoj jedne posebne, nove vrste marketinga – digitalnog marketinga. Digitalni marketing je sistem za oglašavanje putem interneta, pomoću kojeg uz minimalan trošak možete kontrolisati svoje marketing budzete. Ako imate posećen sajt, blog, neiskorišćen marketinški prostor, možete vrlo lako postati deo naše partnerske mreže.

Internet omogućuje kupcu kontakt s poslovnim subjektom u bilo koje doba dana i noći, s bilo koje lokacije, kako bi kupac mogao da prikupi željene informacije i obavi kupovinu. U svakom slučaju, uticaj informacionih tehnologija vidljiv je i na tradicionalnim metodama marketinga, ali je takođe moguće govoriti i o potpuno novoj vrsti marketinga koji će Zepter ADS ponuditi svojim budućim klijentima.

One thought on “WebGazda – domaća internet oglašavačka mreža postala deo Zepter International

Leave a Reply