Internet · Internet marketing

Web::Strategija III – SEO konferencija u Zagrebu

Kao što već neki i znaju, u Zagrebu će se 6. 11. 2008. održati prva jednodnevna SEO konferencija pod nazivom “Web::Strategija III – SEO je oko nas”. S obzirom na SEO tematiku, organizator ove konferencije o internet marketingu – Marketing odjel  primio je u za tri nedelje marketinške kampanje neočekivanih 50% više prijava na Web::Strategiju nego što konferencijska dvorana može primiti ljudi, te je zbog porasta prijava u tom istom kongresnom centru već dva puta zatražena veća dvorana. Prijavljenih iz regije ima nešto manje, ali ostalo je još nekoliko ulaznica pa zato požurite sa prijavama što pre.

Organizator na Web::Strategiju III dovodi domaće SEO stručnjake  koji će svim prisutnima na ovoj SEO konferenciji predstaviti kako i zašto primeniti SEO tehnike uz puno primera iz prakse, te osvrt na SEO trendove. Neki od SEO predavača će biti Hrvoje Komljenović, Siniša Gavrilović, Aleksandar Horvat, Marko Žabčić, Krešimir Drvar, Dario Šuveljak, Dina Vasić i drugi.

Treća Web::Strategija će se odvijati pod pokroviteljstvom dva glavna sponzora – Internet Softvera i web oglasnika Njuškalo.hr, te pokrovitelja – ETARGET, Crozilla.com, Microsoft Hrvatska, te Zagrebačke škole ekonomije i managementa, a uz medijsko pokroviteljstvo u kojem sudjeluju Index.hr, Monitor.hr, 24sata.hr, Forum.hr, Kapital Network televizija, Posao.hr, časopis VIDI, časopis MobilMedia, Gradimo.hr, časopis infoTrend, CroRSS – protal svih portala, Žena.hr, ezadar.hr, T3 magazin, WLW poslovna tražilica, Racunalo.com, IT-infoNEWS, Usporedi.hr, ICT.HR, Putni.biz, Poslovni-software.com, AutoManija.com, Vjenčanje Snova, Zagrebinfo, Poslovni kalendar i RekaoSamTi.com.

Na kraju, ali ne kao manje važne, potrebno je spomenuti regionalne pokrovitelje iz Srbije te Bosne i Hercegovine: Posao.ba, Vesti.rs, Personal Magazin, ETARGET iz Srbije, WebGazda, e-Novine, Mondo.

Svi prijavljeni učesnici treće Web::Strategije mogu očekivati jednodnevnu edukaciju, korisne savete SEO stručnjaka, opušteno druženje te finu zakusku.

One thought on “Web::Strategija III – SEO konferencija u Zagrebu

Leave a Reply