Internet marketing

ZepterADS preporučuje online marketing magazin

Poverenje u kompanijski web sajt veće je od poverenja u reklame na televiziji. Čak 80 odsto ljudi pre veće kupovine informacije o proizvodu potraže prvo na webu. Otud je u Srbiji u poslednjih nekoliko godina sektor promocije na internetu procvetao.
– Kada neko želi da razvije poslovanje, uobičajeno je da se okreće promotivnim aktivnostima čiji su deo baneri i druge vrste oglašavanja na internetu.

Stara podela na „obične“ i „digitalne“ agencije sve više gubi na značaju – u vremenu krize za klijenta se radi sve što poželi. Otud potreba da se detalji vezani za efikasnu promociju obelodane i stave na raspolaganje svima. Marketing magazin pokrenuli smo za dobrobit svih učesnika na tržištu kojima internet može pomoći u poslovanju – kaže Aleksandar-Jon Stefan, CEO ZepterADS.

Predrasuda je da internet služi samo za bezdušnu prodaju. Prenos informacija putem internet sajta u smislu kvaliteta uveliko nadilazi reklamne slogane plasirane kao reklame na televiziji ili radiju. Ono što kompanijama i brendovima treba je taj transfer informacija – da onlajn populacija sazna, stvori silku, izgradi poverenje u brend. Zato su internet kampanje danas sastavni deo svih planova za promociju, a nije retkost da se adrese web sajtova plasiraju i na bilborde.
– Prisustvo na internetu može imati oblik interaktivne igrice na Fejsbuku, hora odobravanja na Twitteru, ili, za šta se firme najpre opredeljuju, dobro postavljenog web sajta sa sadržajem koji korisnici cene i koji im realno treba. Marketing na internetu je najpre usmeren na sajt jer je to ono što se u stvari promoviše društvenim mrežama. U okviru Marketing magazina koji je posvećen internetu nalaze se rubrike vezane za ePR i trendove na tržištu kao i važne događaje u vezi s e-trgovinom – dodaje Jelena Jovanović, glavni urednik Marketing Magazina.

Marketing magazin nalazi se na adresi edu.zepterads.rs i namenjen je svima koji žele da se nformišu o stanju oglašavanja na webu i stanju onlajn nacije. Marketing magazin je besplatan i jedini uslov za pristup svim tekstovima je popunjavanje kratkog upitnika u vezi sa navikama u oglašavanju.

Leave a Reply