Internet · Provajderi

Internet prodavnica Ekupi nudi servis za pretraga i naručivanje udžbenika za srednje škole

Regionalna internet prodavnica Ekupi je plasirala novi servis za korisnike – pretraga i naručivanje udžbenika za srednje škole putem interneta! Naručite udžbenike iz bilo kog dela Srbije i stižu vam na kućni prag za 2-3 dana. Pretraga i naručivanje su jednostavni, a moguće je plaćanje pouzećem, uplatnicom, karticama ili internet bankarstvom. Kako svi znamo da je kupovina školskih udžbenika veliki izdatak, Ekupi je omogućio svojim kupcima i plaćanje čekovima na 6 rata bez kamate.

Ekupi je jasno prepoznatljiv po dodatnim uslugama i vrednostima koje pruža svojim korisnicima. I ovog puta Ekupi se trudi da kupcima pruži više – da ih oslobodi čekanja u redovima i nepotrebnog stresa oko potrage za udžbenicima.
Pored 30.000 različitih artikala u ponudi, na adresi www.ekupi.rs možete pronaći sve udžbenike za srednje škole i gimnazije, školske torbe, kao i celokupan školski pribor po atraktivnim cenama.

Ekupi predstavlja regionalni koncept online prodaje koji se intezivno razvija u
zemljama zapadnog Balkana. U Srbiji je portal aktivan od septembra 2011. godine i ubrzano se obogaćuje novim sadržajima, ponudom sve šireg asortimana robe i usluga.Na Ekupi portalu možete pronaći sve što vam treba, čeka vas mnoštvo kategorija proizvoda – IT komponente, računari, tehnika, mali kućni aparati, alati i auto oprema, knjige, kancelarijski I školski pribor, sport i rekreacija, dečija oprema I igračke i još mnogo toga

Leave a Reply