Internet

Internet u Srbiji – nekad i sad

Od stidljivih početaka interneta u Srbiji pa do danas prošlo je oko 15 godina. U tim prvim danima bilo je svega nekoliko internet provajdera, a pristup globalnoj mreži bio je privilegija, takoreći luksuz malog broja građana.

Kada pogledamo situaciju u Srbiji danas, čini se da se dosta toga promenilo. U želji da saznamo koliko je internet tržište u našoj zemlji sazrelo i šta se sve promenilo na ovom dinamičnom polju, posetili smo jednog od prvih srpskih internet provajdera…

Sagovornik:
Radivoje Milićević, direktor BeotelNet-a

One thought on “Internet u Srbiji – nekad i sad

  1. vjekoslav surucic

    nisam slusao niti gledao ovaj video…ali mislim da nas u nasoj zemlji pljackaju, a narocito lazu besprizorno…nigde se ne govori o brzini uploada…koji je kod svih provajdera ocajan….zavisno od paketa…razlika u brzini je od 11 do 50 puta sporiji upload od downloada…pa o cemu mi pricamo…CLOUD implementacija…kako mi to mozemo sebi da priustimo sa ovako ocajnim uploadom…a, znamo da to provajdere ne kosta nista…radi se prosto o otimacini novca…treba ti brz upload, zbog posla, e, to moras debelo da platis…nije mi jasno da niko ne reaguje u tom smislu..??? najgori smo u Evropi po ovom pitanju….ma, ne mogu vise da pricam o ovome…muka mi je od same pomisli sta rade pojedinci i sta radi ova Vlada i drzava, uopste….odnose se prema svojim gradjanima kao da su im poslednja briga…u svemu….

Leave a Reply