Društvene mreže · Internet

Internet zajednica Burek.com u novom ruhu

Najveća Internet zajednica u Srbiji, sa preko 700.000 registrovanih članova – Burek.com dobila je svoje novo izdanje

Ljubitelji kvalitetne diskusije u prethodnih 7 godina domaći Internet teško mogu da zamisle bez Burek foruma. Zajednica zasnovana na brzoj razmeni znanja i iskustava pojedinaca širom regiona, uz prevazilaženje kulturnih i istorijskih razlika rasla je i razvijala se uporedo sa Internetom u Srbiji.

Prateći svetske trendove, i sveopštu popularnost društvenih mreža, razvojni tim Burek foruma predstavio je novu, moderno redizajniranu verziju svog sajta. Korisnici sada, pored nezaobilaznih diskusija, na kojima mogu da traže i dobiju pomoć kao i diskutuju o širokom spektru tema, od tehničkih pitanja, do društvenih pojava, imaju čitav set novih mogućnosti za izražavanje sopstvene kreativnosti i upoznavanje novih ljudi.

Centralni deo novog koncepta Burek foruma su profilne strane korisnika, koje predstavljaju agregaciju njihovih društveno-kreativnih aktivnosti na samom sajtu i podataka koji ih bliže opisuju. Obzirom na ogromnu postojeću bazu korisnika, Burek forum, zahvaljujući ovoj funkcionalnosti, postaje jedinstvena baza podataka dobrog dela aktivnih korisnika Interneta u Srbiji.

2 thoughts on “Internet zajednica Burek.com u novom ruhu

Leave a Reply