Internet

Internet zvezda Nash Grier

Ime i lik Nasha Griera postali su poznati prošle godine, zahvaljujući njegovim kratkim video snimcima na društvenoj mreži Vine. On je danas najpraćenija zvezda na Vine-u, a svoju popularnost odlučio je da iskoristi u humanitarne svrhe.

Šesnaestogodišnji Nash nije poput drugih tinejdžerima. Zajedno sa svojim kolegama, internet zvezama Cameronom Dallasom, Carterom Reynoldsom i Hayesom Grierom pokrenuo je humanitarnu akciju “Your Personal Fam Tour”, a čiji su prihodi namenjeni fondaciji “Hope for Holt”, koja je pokrenuta za njegovog rođaka koji boluje od retke bolesti cistinoze. “Holt je moj rođak, cistinoza mu je dijagnostikovana kada je bio dete. Ta bolest vremenom uništava sve vitalne organe. On je već premašio svoj očekivani životni vek. On je prosto najbolja, najradosnija činija sunca na svetu. Nikada ga nećete videti bez osmeha. On je za mene uzor zbog svog pogleda na život. Zaista je tužno to što mu se dogodilo, pa samo želim da privučem pažnju na njegov slučaj”, objasnio je Nash.

nash
Svi koji žele da učestvuju u njegovoj humanitarnoj akciji mogu da doniraju novac, a time stiču pravo na nagradu – izlazak sa Nashom, Cameronom, Carterom i Hayesom. Momci još uvek nisu sigurni kakav će provod organizovati za srećnog dobitnika, ali je Nash jednako uzbuđen što će imati priliku da upozna svoje najveće fanove. “Obožavam da upoznajem nove ljude. Na dosadašnjim meet&greet-ovima obično nismo imali priliku da sednemo i porazgovaramo sa ljudima koje upoznajemo, pa je zaista lepo što ćemo zaista moći da razgovaramo sa ljudima koji nas podržavaju. To je za mene zaista važno pa sam uzbuđen zbog druženja sa pobednicima”, objašnjava on.
Na druženjima sa fanovima obično ima i dosta devojaka koje se trude da privuku njegovu pažnju, a Nash kaže da ne bi imao ništa protiv da svoju buduću devojku upozna na taj način. “Nema neka posebna stvar koja me privuče ka nekoj devojci. Najbolji savet koji mogu da dam je da budete ono što jeste. Izlazio bih sa bilo kojom devojkom koja mi se dopadne ili u koju se zaljubim, a ako tu osobu upoznam na meet&greet-u, zašto da ne?”
Osim stvaranja duhovitih Vine videa, Nashov životni cilj je da ljudima ulepša život. “Želim da zabavljam ljude i da ih nasmejem. Bilo da je to kroz filmove, TV ili nešto treće. Kada bih mogao time da se bavim do kraja života, bio bih srećan. Takođe, želim da iskoristim svoje pratioce da pomognem ljudima. Želim da učinim nešto dobro. Želim da promenim svet i da ostavim neki trag, bilo kroz neku humanitarnu akciju ili neki drugi projekat”, zaključuje on.

Leave a Reply