Internet

IP zasnovana rešenja od Panasonic-a

Kompanija Panasonic, poznata među organizacijama koje se bave obezbeđenjem i unutar industrije komunikacija po visokom kvalitetu svojih proizvoda, sada ulazi na potpuno novu scenu, obezbeđujući vrhunsku sliku, jasan glas i visok kvalitet kompletnog sistema rešenja zasnovanih na IP-u.

Sistem za vizuelnu komunikaciju visoke definicije omogućava tečnu komunikaciju uz kvalitetan video signal visoke rezolucije, ne samo preko interne kompanijske mreže, već i preko Interneta. Možete normalno da sprovodite razgovore uz visok kvalitet slike i zvuka, kao da se Vaš sagovornik nalazi pored Vas i ostvarite personalniju komunikaciju.

Profesionalni mrežni sistem za nadzor, koji je moguće formirati uz širok izbor kamera, enkodera, snimača i softvera za kontrolu, ostvario je veliki uspeh na tržištu ponudom značajnih tehnoloških inovacija i izvanrednih prednosti u odnosu na standardne analogne sisteme.

IP komunikacioni sistemi donose sve prednosti modernih Internet VoIP glasovnih poziva, klasičnu funkciju poslovnog telefona i jednostavnu administraciju, idealni su za male kancelarije i filijale. Klijenti su u prilici da odaberu neku od dostupnih varijanti IP linija ili digitalnih linija i lokala, u skladu sa potrebama svog preduzeća.

Ova IP rešenja, od proizvodnog procesa do potrošnje energije, projektovana su da budu ekološka i mogu da Vam pomognu u smanjenju potrošnje energije i potencijalno dodatno pomognu Vašoj kompaniji da smanji ukupan ugljenični otisak zahvaljujući smanjenju putnih troškova.

Leave a Reply