Internet

IT TV Produkcija dobila pojačanje

TV produkcija koja stoji iza uspešnih projekata poput Internet TV portala „Live-eTV“ i TV emisije „eTV“ od danas je bogatija za dva nova člana

IT TV Produkcija, nezavisna TV produkcija iz Beograda, nastavlja sa proširenjem tima koji je zaslužan za uspeh Internet TV portala „Live-eTV“ i TV emisije o informacionim tehnologijama „eTV“. Od danas u IT TV Produkciji svoju profesionalnu karijeru nastavljaju Vladimir Cerić i Mile Gostović.

Vladimir Cerić donosi bogato iskustvo stečeno tokom angažovanja u marketing i PR sektorima dva globalna giganta, kompanija Microsoft i Siemens, kao i dugogodišnje novinarsko iskustvo iz domaćih IT medija. Vladimir dolazi na poziciju New Media Manager-a i biće zadužen za dalji razvoj Internet TV portala „Live-eTV“ i njegovu integraciju sa društvenim mrežama i ostalim budućim Internet servisima. Mile Gostović ima višegodišnje iskustvo u profesionalnoj upotrebi Interneta i radio je na razvoju portala časopisa Internet Ogledalo, pa će ubuduće to iskustvo kombinovati sa angažovanjem na poslovima produkcije zanimljivih i kvalitetnih sadržaja za portal „Live-eTV“.

Naše čvrsto uverenje je da je Internet medij budućnosti i da će uskoro, čak i u Srbiji, zauzeti važno mesto na medijskoj sceni. Zato razvojne planove usmeravamo ka unapređenju medijskih platformi na Internetu. Iskustvo koje u naš tim donose ova dvojica vrhunskih profesionalaca će nam sigurno pomoći da nastavimo sa uspešnim razvojem našeg Internet TV portala ’Live-eTV’ i omogućiti nam da proširimo spektar usluga koje nudimo postojećim, ali i budućim klijentima“, objašnjava Radomir-Lale Marković, generalni direktor IT TV Produkcije.

Leave a Reply