Internet

“Jaffantaziram” nagradni konkurs preko sajta www.jaffantaziram.com

Kompanija Jaffa Crvenka najavila je danas početak nagradnog konkursa Jaffantaziram predstavljanjem zvanične internet stranice konkursa www.jaffantaziram.com. Pored predstavnika kompanije Jaffa Crvenka događaju su prisustvovali i članovi žirija, poznati ljubitelji Jaffa cakes biskvita, Maja Vidaković Lalić, dizajner i arhitekta i popularni voditelj Ivan Ivanović.

Nagradni konkurs Jaffantaziram počinje 13. oktobra 2010. i trajaće do 15. januara 2011. Pravo na učešće imaju svi građani Republike Srbije koji će u skladu sa uslovima konkursa praviti figure od Jaffa cakes ambalaže i fotografije i video snimke svojih radova postavljati na sajt konkursa www.jaffantaziram.com.

Predstavnici žirija će od prijavljenih radova izabrati tri najkreativnije figure koje asociraju na pozitivan doživljaj Jaffa cakes brenda. Za najuspešnije autore predviđene su izuzetno atraktivne nagrade: najbolji rad po izboru žirija biće nagrađen novčanim iznosom od 3000 eura, druga nagrada je 2000 eura i treća 1000 eura. Specijalnu nagradu Sony Playstation 3 dodeljuje publika glasanjem na zvaničnoj internet stranici konkursa.

„Moram da kažem da ja fantaziram da budem deo ovakvog konkursa već jako dugo i da mi je stvarno čast što sam među članovima žirija. Kao velikom ljubitelju Jaffa cakes brenda zadovoljstvo mi je da se priključim Jaffantaziram projektu i nadam se da ću odgovoriti na pravi način izazovu koji mi predstoji u ocenjivanju radova. Ovom prilikom pozivam sve da se uključe, zabave i osvoje vredne nagrade“ – izjavio je popularni voditelj Ivan Ivanović.

Imena pobednika i figure sa kojima su učestvovali u takmičenju biće objavljeni na zvaničnoj internet stranici kampanje do 6. februara 2011.

Informacije o uslovima konkursa, učešću, prijavljivanju, nagradama i propozicijama svi zainteresovani će moći da dobiju na sajtu www.jaffantaziram.com.

Leave a Reply