Internet

Javni poziv za izradu novog veb sajta RNIDS-a

Fondacija “Registar nacionalnog internet domena Srbije” (RNIDS) poziva sve zainteresovane da podnesu ponudu za nabavku usluge izrade korporativnog veb sajta RNIDS-a na adresama rnids.rs i rnids.srb.

Ponuda se dostavlja u elektronskom obliku u skladu sa Konkursnom dokumentacijom i Pravilnikom o postupku sprovođenja nabavki, a na osnovu upućenog Javnog poziva za nabavku broj 01/14. Rok za podnošenje ponuda je 12. maj 2014. u 12.00.

rnids

Pregled ponuda, u pogledu ispunjenosti formalnih uslova, biće obavljen komisijski, u roku od pet radnih dana po isteku roka za podnošenje ponuda. Vrednovanje ponuda biće obavljeno u skladu sa kriterijumima i postupkom navedenim u Konkursnoj dokumentaciji. Po sprovedenom izboru, RNIDS će sve učesnike u postupku obavestiti o rezultatu Konkursa.

Zainteresovani ponuđači mogu preko adrese [email protected] da poruče Konkursnu dokumentaciju, slanjem popunjenog “Zahteva za dostavljanje Konkursne dokumentacije”.

PREUZMITE:
• Zahtev za dostavljanje Konkursne dokumentacije (DOC, 30 KB)
• Javni poziv za nabavku broj 01/14 (PDF, 366 KB)
• Pravilnik o postupku sprovođenja nabavki (PDF, 250 KB) – See more at: http://rnids.rs/lat/novosti/javni-poziv-za-izradu-novog-veb-sajta-rnids-a/id/4529#sthash.qNNnRj71.dpuf

Leave a Reply