E-servisi · Internet

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja pokrenula Web sajt

Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja saopštila je da je pokrenula veb sajt www.kornrp.gov.rs, čiji cilj je doprinos objektivnom i kvalitetnom informisanju javnosti o nerazvijenim područjima u Srbiji kao i o planiranim strategijama i razvojnim politikama za unapređenje njihovog položaja.

U saopštenju se navodi da Kancelarija za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, koja je u nadležnosti ministra bez portfelja u Vladi Republike Srbije, vrši stručne poslove za potrebe Vlade koji se odnose na učešće u aktivnosti na pripremi programskih i planskih dokumenata, vezanih za održivi razvoj pomenutih područja.

Takođe, ova kancelarija izrađuje periodične izveštaje o postignutim ciljevima, daje mišljenja u vezi sa procesom razvoja zakonodavstva, politikom, merama i indikatorima održivog razvoja nedovoljno razvijenih područja.

Pomenuti sajt namenjen je svima koji žele da saznaju nešto više o radu ministra bez portfelja Sulejmana Ugljanina i Kancelarije za održivi razvoj nedovoljno razvijenih područja, dodaje se u saopštenju.

Leave a Reply