Internet

Kineska onlajn prodavnica Taobao ponudiće i investicione proizvode

Najveća kineska internet kompanija za onlajn kupovinu Taobao, po prvi put će se ove godine za vreme „Praznika kupovine” ili „Praznika samaca”, 11. novembra udružiti sa kompanijama za prodaju investicionih proizvoda koji su interesantni potrošačima i za koje se očekuje da će doneti visoke prinose.

Taobao je kreirao vertikalni sajt specijalno posvećen prodaji ovih proizvoda iz „Duplo 11″ promotivne ponude. U saopštenju objavljenom u medijima, iz kompanije navode da se u ponudi nalazi preko 100 investicionih proizvoda, a sama prodaja očekuje se da bude pokrenuta na sam praznik, koji je zašao u svoju petu godinu postojanja.

taobao

Kako je saopšteno, obe kompanije „China Guangfa Bank” i „Guohua Life” očekuje se da pokrenu fondove koji mogu korisnicima doneti i do 7 odsto prihoda na godišnjem nivou.

Neki posmatrači ovakav čin vide kao još jedan od napora kompanije Taobao da poveća svoju dobit tokom predstojećeg praznika.

Kompanija je nedavno otvorila i uporedni sajt nazvan „Licai” (što u prevodu znači finansijski menadžment) kako bi ponudila mušterijama lakši način za kupovinu fondova.

Nakon što je od vladinih regulatornih organa dobila dozvolu, kompanija Taobao postala je prva Internet kompanija koja nudi ovakav servis u Kini.

Leave a Reply